FUE hårtransplantation metode

FUE hårtransplantation metode

Hver FUE hårtransplantation på vores privathospital i Antalya er udført af en erfaren kirurg og et team af 3-7 specialuddannede sygeplejersker. Vi har en "én patient om dagen" priciple, hvilket betyder, at hver klient har lægen med holdet booket for hele dagen. Hver FUE operation på vores hospital udføres i et sterilt operationsstue til absolut sikkerhed og for de bedste resultater. Alt udstyr, der anvendes til kirurgi er den nyeste teknologi, som er blevet godkendt af International Society of Surgical Hair Restoration - ISHRS. Ud over dette, holder vores hår klinik JCI certificering, der kun gives til de bedste medicinske organisationer.

Avanceret Follicular Unit Extraction - FUE

Under proceduren en mikro-motor instrument anvendes til at lave små, cirkulære snit i huden omkring follikulære enheder (grafts). Dette adskiller follikulære enheder fra det omgivende væv. Enheden derpå ekstraheres direkte fra hovedbunden. Vi bruger forskellige størrelser af mikromotorer. Ved hjælp af mikro-motor, omplante vores kirurger op til 4000 grafts i én procedure. Donor-området er aldrig arret - der er ingen ar efterladt på dit hoved efter transplantationen.

Håret på donor område på bagsiden af patientens hoved skal være barberet. Uden barbering er det ikke muligt at udtrække grafts.

Når alle nødvendige grafts udvundet, kirurgen placerer transplantaterne på de skaldede områder. I denne fase grafts er plantet i de problematiske (skaldet) områder, én efter én, efter den sædvanlige hårvækst retning for at skabe et naturligt look. Transplanterede hår bevarer alle sine naturlige egenskaber, og fortsætter med at vokse i hele dit liv. FUE hårtransplantation metode er sikkert for patientens helbred, smertefri og udføres under lokalbedøvelse.

Efter Hårtransplantation

Vores læger anbefaler, at en hårtransplantation patient forbliver på hospitalet i mindst en ekstra dag. Dette giver vores patienter et mere effektivt og sikrere helingsproces end dem, der får deres hår transplantationer på hårklinikker i kontorbygninger. Vi sørger for, at vores patienter vælger en ret sovestilling under første nat efter operationen. Før du bliver udskrevet fra hospitalet, vil vores assistent kirurg vise dig hvordan man tager sig af det transplanterede hår.

Det er meget vigtigt, at den første hårvask udføres under en overvågning af en specialist til at sørge for, at de transplanterede hårsække ikke er beskadigede. Patienterne modtager en shampoo og en lotion til behandling af de transplanterede områder efter proceduren.

  • hårtransplantation i Tyrkiet Vores klinik er en del af et netværk af privathospitaler i Tyrkiet.

  • Lara - Antalya, Tyrkiet

    +45 7877 2114 (engelsktalende)

    [email protected]

    Få et uforpligtet tilbud

  • Bemærk, at vi ikke har et kontor i Danmark. Alle kundehenvendelser bliver videresendt til vores hovedkvarter i Antalya.