Stamcellebehandling

Platelet-Rich Plasma (PRP) Stamcellebehandling

Vi forsøger altid at give vores patienter den bedste hår transplantation resultater. Som den mest avancerede hår klinik i Tyrkiet, bruger vi de nyeste teknologier og hår transplantation metoder. Derfor er vores hårtransplantation center den første i Tyrkiet for at tilbyde en ny tilgang til at forbedre hastigheden af heling efter hårtransplantation procedurer - det blodpladerige plasma terapi eller PRP Therapi. Med denne revolutionerende tilgang til hårtransplantation, er vi i stand til at give vores patienter en bedre heling og forbedret kvalitet af transplanterede hårgrafts.

Hvad er Platelet-Rich Plasma Therapi?

PRP terapi bruges allerede i nogle hårtransplantation centre i USA. Formålet med proceduren er at stimulere transplanterede hår follicules og "skifte" dem ind i aktiv vækst fase. Denne unikke metode bruger ressourcer fra din egen krop til at forbedre helingsprocessen i det bløde væv. Den koncentrerede, blodpladerigt plasma fremstilles ud fra patienternes eget blod ved hjælp af en speciel centrifugalsystem på vores hårklinik.

Sådan Bruges PRP-Terapi i Hårtransplantation Procedurer

PRP behandling kan ikke anvendes på ydersiden af patientens hud som en lotion eller creme. Men de små sår efter en hårtransplantation procedure, som er under 1 mm i størrelse, er ideelle kanaler for anvendelse af trombocyt-og vækstfaktor-rige plasma, som er tilberedt af de patienternes eget blod. Vores hårtransplantation klinik administrerer en optimeret PRP terapi metode. De vigtigste elementer i den procedure er:

 • De ekstraherede hårsækkene bliver nedsænket i plasma, mens de venter på at blive transplanteret. Dette øger deres overlevelsesevne og forbedrer fremtidige vækst.
 • Under forberedelsen af blodpladerigt plasma opløsning en speciel proces (induceret blodplade lysering) anvendes til at øge vækstfaktorer i den resulterende opløsning.

PRP-Terapi Procedure i Vores Hårklinik

Proceduren består af to faser:

Den første etape udføres senest 12 timer før transplantationen. Vores hospitalspersonalet tager ca. 60ml af patienternes blod. Dette blod er fraktioneret og centrifugeret ifølge en specielt udviklet metodologi. Specifikke fraktioner, der er rige på blodplader og vækstfaktorer, er adskilt.

Den anden seance udføres 24 timer efter den første fase. Opløsningen er spredt over dele af patientens hoved, der indeholder transplanterede hår. Strengt aseptiske forhold skal overholdes over hele proceduren.

Resultater af PRP-Terapi i kombination med FUE hårtransplantationer

PRP terapi blev først gennemført mere end 5 år siden. Resultaterne af PRP behandling på Follikulært Unit Extraction (hårtransplantation) patienter viser en forbedret vækst af transplanterede hår samt en stigning i hårets tykkelse. Resultaterne blev statistisk sammenlignet med kontrolgruppen af patienter, der fik en hårtransplantation uden anvendelse af PRP behandling. Der er også tegn på hår opsving i patienter med alopecia areata (AA).

Er PRP-Terapi Trygt?

Denne procedure er fuldstændig sikker i sig selv. Særlige betingelser skal være til stede på hospitalet for at udelukke risikoen for infektioner. Derfor er denne procedure ikke tilbydes af danske klinikker, som ikke har de nødvendige faciliteter. På vores JCI-certificeret privathospital denne procedure anvendes også under operationen og andre procedurer.

 • hårtransplantation i Tyrkiet Vores klinik er en del af et netværk af privathospitaler i Tyrkiet.

 • Lara - Antalya, Tyrkiet

  +45 7877 2114 (engelsktalende)

  [email protected]

  Få et uforpligtet tilbud

 • Bemærk, at vi ikke har et kontor i Danmark. Alle kundehenvendelser bliver videresendt til vores hovedkvarter i Antalya.