Implanter Pen hårtransplantation

Hårtransplantation med Choi Implanter Pen

Vores kirurger altid forsøge at forbedre deres metoder og teknikker. Metoder til hårtransplantation altid udvikle sig. For at give vores patienter den bedst mulige resultater, vi nu bruge en ny metode til at implantere hår grafts. Udviklet af en legendarisk hårtransplantation kirurg, Choi Implanteren Pen er det næste skridt i manuel hårtransplantation.

Hvordan virker Choi Implanter Pen?

Under implantations etape af en hårtransplantation, kirurger indsætte donor grafts i områder, son er ramt af hårtab. Tidligere kirurger måtte først oprette små snit i hovedbunden. Så ville donor-hår indsættes i disse små indsnit. Dette var en ufuldkommen løsning, da den overdrevent traumatiseret hovedbunden og nedsætter antallet af grafts, der overlever transplantationen.

Med Choi Implanter Pen, implantation gøres manuelt. Grafts indsat i vævet én efter én, ved hjælp af sprøjtelignende pennen. Kirurgen indsætter donor hår ind i pennen og injicerer det ind i hovedbunden. Op til 6 pens anvendes under en transplantation med henblik på at optimere hastigheden for implantation. Dette nye redskab faktisk øger hastigheden af transplantatet.

Fordele ved Implanter Pennen

Ved hjælp af Implanter Pen, kan vores kirurger øge overlevelsesevne af donor-hår efter de er implanteret. Der er betydeligt mindre trauma på huden. Desuden kan vi nu effektivt plante grafter mellem langt hår, uden at beskadige eksisterende hår. Healing periode efter transplantationen er også meget kortere.

Lige nu er der meget få klinikker, der bruger denne nye metode. Der er ingen klinikker i Danmark, som bruger Implanter Penen.

Alle transplantationer udføres ved hjælp af denne nye metode, men vores hårtransplantation priser forblive den samme.

  • hårtransplantation i Tyrkiet Vores klinik er en del af et netværk af privathospitaler i Tyrkiet.

  • Lara - Antalya, Tyrkiet

    +45 7877 2114 (engelsktalende)

    [email protected]

    Få et uforpligtet tilbud

  • Bemærk, at vi ikke har et kontor i Danmark. Alle kundehenvendelser bliver videresendt til vores hovedkvarter i Antalya.