certificeret hårklinik i Tyrkiet

Certificeret hårklinik i Antalya, Tyrkiet

Kirurger på vores hårtransplantation center bruger den mest avancerede teknologi og de nyeste metoder til hårtransplantation. FUE hårtransplantationer bliver udført 6 dage om ugen i over 10 år. Det gør os til en af de mest erfarne hårklinikker i Tyrkiet. Patienterne kommer til vores hårklinik i Antalya fra hele verden. Over 80% af vores patienter kommer fra udlandet, i alt fra 29 forskellige lande. Vi ved, hvordan man kan gøre vores udenlandske gæster komfortable.

hårtransplantation kirurg læge

Vi er en del af et privathospital

Vi udfører hårtransplantation i et af Antalya mest eksklusive privathospitaler. Det giver os den fordel at have fuldt udstyrede operationsstuer og professionelt udstyr, som ikke er tilgængelig på de fleste andre hårtransplantation klinikker. Hospitalspersonalet har erfaring i behandlingen af en lang række medicinske tilstande, herunder i nødsituationer. Faktisk akutte medicinske faciliteter er nu et lovkrav for hår transplantationscentre i Tyrkiet. Vores høje standarder for uddannelse, hygiejne, udstyr og medicinsk behandling har en direkte indvirkning på resultaterne af proceduren.

Niveauet af komfort på privathospital er exceptionelt høj. Patienter bo på enkelt belægning suiter på en separat etage, hvor de har adgang til private badeværelser, døgnet rundt sygeplejerske pleje og klinikkens cafe. Alt det er inkluderet i vores hårtransplantation priser.

En dedikeret, professionelt team

Vores internationale team er altid der for dig. Vi har mange års erfaring med udenlandske patienter, og vi ved, hvordan man kan gøre dit ophold behageligt. Vores uddannede personale behandler hver patienter individuelt. Du kan opleve vores kundeservice, når du får en hårtransplantation tilbud.

Vores førende kirurg er en uddannet læge med en grad fra Antalya Middelhavets Universitet. Hver transplantation er gennemgår under kirurgens direkte deltagelse og tilsyn.

Vi ser frem til at byde dig velkommen.

  • hårtransplantation i Tyrkiet Vores klinik er en del af et netværk af privathospitaler i Tyrkiet.

  • Lara - Antalya, Tyrkiet

    +45 7877 2114 (engelsktalende)

    [email protected]

    Få et uforpligtet tilbud

  • Bemærk, at vi ikke har et kontor i Danmark. Alle kundehenvendelser bliver videresendt til vores hovedkvarter i Antalya.